Julkaisu

Whatsapp Business on täällä

14/8/2018

Whatsapp Business julkaistiin ensimmäisen kerran viime tammikuussa muutamissa valikoiduissa testimaissa kuten Intiassa. Nyt se on saatavilla Androidilla maailmanlaajuisesti (iOS tulossa myöhemmin tänä vuonna) ja Mark Zuckerbergin mukaan sillä on jo yli 3 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Suurin hyöty yritykselle Whatsappista on sen kattavuus; Whatsapp löytyy 1.5 miljardin ihmisen kännykästä ja monet käyttävät sitä päivittäin pääasiallisena viestimenään. Whatsapp on myös erittäin henkilökohtainen ja tämän myötä on mielenkiintoista, miksi juuri se avattiin yrityksille. Tämä juontaa juurensa Facebookin suuremmasta visiosta, jossa se haluaa 5 vuoden sisällä luoda niin Whatsappiin, Instagramiin kuin Messengeriin ekosysteemin, jossa asiakas voi suorittaa koko ostoprosessin näiden applikaatioiden sisällä.

 

Kattavuuden ja henkilökohtaisemman palvelun lisäksi ihmiset pitävät Whatsappin yksinkertaisuudesta, siinä ei ole mitään ylimääräistä. Toinen tärkeä seikka on tavoitettavuus ja moni näkeekin Whatsapin nopeimpana tapana kontaktoida kavereita ja nyt yrityksiä. 

Whatsapp löytyy 1.5 miljardin ihmisen kännykästä ja monet käyttävät sitä päivittäin pääasiallisena viestimenään.

Uskottavuus on yksi suurimmista esteistä, miksi Whatsapp Businesstä ei ole aikaisemmin nähty markkinoilla ja tähän Whatsapp on kiinnittänyt erittäin paljon huomiota. Jokainen yritystili verifioidaan ja sen lisäksi yrityksen voi blokata ja raportoida spämmiksi.

 Kuten kaikissa kanavissa, etenkin Whatsapp Busineksessä asiakas odottaa, että hän saa vastauksen kysymykseen saman tien. Me tiedämme tämän ja mielellämme kerromme lisää Whatsapp Busineksestä.

Miika
14/8/2018
Toimitusjohtaja
Muut julkaisut

Uusimmat julkaisut

Osoite
Mikonkatu 17 B
00100 Helsinki
FINLAND

Ota yhteyttä vaivattomasti

Chatin löydät alakulmasta
> Vastaamme ma-pe 9 - 16

Seuraa meitä